ontwikkel een team dat het juiste gedrag laat zien voor een optimale prestatie

Wil jij dat de samenwerking in jouw team optimaal is,  waarbij elk teamlid zijn volledig potentieel kan inzetten? 

Dan is het Volledig Potentieel Business Pakket dé oplossing voor jou. 


In 3 sessies maken jullie, samen met mij, een inzichtgevende transformatie door. Met als resultaat een team dat optimale prestaties kan behalen.  

Het business pakket is geschikt voor teams die:

JOUW TEAM OPTIMAAL INZETTEN IS MEER DAN HELDERE ROLLEN EN TAKEN OF EEN STRAK WERKOVERLEG

Als leidinggevende heb je regelmatig bila’s met je medewerkers. Je weet waar hun talenten liggen en welke taken passend zijn. Toch weet je dat je meer uit elk teamlid kunt halen. En niet alleen uit jouw medewerkers, maar ook uit het team. Je wil het volledig potentieel van dit team benutten en inzetten. Begrip van drijfveren is essentieel als jij jezelf verder wilt ontwikkelen en invloed wil hebben op de prestaties van jouw team en organisatie.


In 3 sessies begeleid ik jullie daarbij aan de hand van Management Drives. Als opgeleid Management Drives facilitator zet ik voor teamontwikkeling 3 fasen in: inzicht, beweging en borging. 

Inzicht

Zonder inzicht geen verandering. Door inzicht te krijgen in drijfveren en gedragingen in jouw team ontstaat begrip voor jezelf en elkaar. Door deze inzichten te delen, komt er ruimte om nieuwe ontwikkelmogelijkheden te zien. 

beweging

Zet het inzicht om in beweging. Welke individuele én teamontwikkelingen zien jullie? Welk gedrag hebben jullie daarvoor te ontwikkelen. En wat hebben jullie los te laten? Wat belemmert jullie in deze vooruitgang?

Borging

Hoe houden jullie het geleerde vast met elkaar? Jullie zetten concrete stappen, zodat behaalde successen blijvend zijn. We oefenen met nieuw gedrag zodat jullie dit kunnen blijven inzetten en niet in de waan van de dag vervallen. 

Inhoud volledig potentieel business pakket

Het business pakket is geschikt voor teams die:

Plan een afspraak

Ik kom graag bij jou langs om samen te verkennen wat jouw team nodig heeft.

Samen maken we een programma op maat om het optimale resultaat te behalen.

Na een verkennend gesprek maak ik een offerte op maat. 

Neem contact met mij op via dit formulier of bel: 

06 54 79 13 15.