Wat zeggen anderen over mij?
5/5
Enith

“Voor mij persoonlijk was een luisterend oor en dus volledig mijn verhaal doen, om te beginnen, erg belangrijk. En dat kan bij Ilse. Maar gelukkig laat ze mij niet alleen kletsen. Precies op het juiste moment ziet zij waar ik al wat werk mag verrichten. Ik durf Ilse wel te omschrijven als een “warm bad”. Wat een aandacht geeft deze vrouw. Ze kijkt heel goed mee waar het kan wringen en reikt gelijk hele prettige methoden aan die ik rustig mag onderzoeken. Wat past en wat niet? Ze helpt mee om een basis te leggen waarmee ik verdere hobbels in de weg goed kan benaderen. Heel blij dat ik bij haar een traject ben begonnen want het heeft mij de rust gegeven nóg meer in mezelf te investeren”.

5/5
Isabelle

“Voor mij voelen de gesprekken erg fijn, open en toegankelijk. Ik voelde me vooral gehoord, niet beoordeeld en vrij om mijn gedachten te delen. Professioneel en vriendelijk. Ik voel me op mijn gemak tijdens het praten met jou. Het doet mij goed dat de optie open staat om te praten over van alles/alles. Dit geeft mij een vrij gevoel om te delen. Het begint me duidelijk te worden dat veel dingen samenhangen. Voor mij voelde het in het begin allemaal zeer losstaand. Het wordt nu wordt langzaam duidelijk dat de verschillende dingen samenhangen. Dit geeft mij meer inzicht in mezelf.

5/5
Caroline

“Je bent een aangename gesprekspartner, warm, begrijpend en geduldig. Je brengt kalmte in het gesprek, en creert een veilig gevoel waardoor het makkelijk is je open te stellen. Je bent een enorm sterke vrouw, en hebt zelf al veel overwonnen. Deze levenservaring in combinatie met je professionaliteit, maakt jou een coach die anderen echt vooruit kan helpen”

 

5/5
Barbara

“De actie van het formuleren van mijn gedachten was heel verhelderend. Je hebt me ook weer herinnerd aan in gesprek gaan met de stem van wie ik alles “moet”. Ik was gek genoeg vergeten dat dat heel effectief is en dat ik mezelf daar in het verleden al regelmatig mee geholpen heb. Ik heb na ons gesprek veel energie, een goed teken! Je hebt zoveel te bieden! Ik vond je ontwapenend, geaard en in contact met je hart”

5/5
Marike

“Ik ben meteen aan de slag gegaan met 10 minuutjes rusten per dag. En ik ga meer aan de slag met mezelf wat ik nu zelf eigenlijk wil in situaties. Het was een mooi realisatiemoment dat ik mezelf te veel in dienst van mijn omgeving stel en daarbij vergeet wat ik nu eigenlijk precies wil (van de ander en mezelf). Mooi om weer tijd vrij te maken voor die zoektocht en gek hoe je soms maar gewoon aan t doorleven bent, zonder er echt over na te denken. Dank je wel dat je me hebt geholpen met deze inzichten, zo fijn!”

5/5
Willemijn

“Je bent to the point, tactisch, vriendelijk, open. Je kunt goed luisteren met helder verstand en intuïtie. Jij neemt mensen voor je in, mensen houden van je. En je hebt een fijne combinatie van zachte kant en nuchtere drive. Je hebt ‘iets’ wat veel mensen aanspreekt, mensen zijn daarom graag in jouw buurt en nemen veel van je aan. Charisma noemen ze dat!”

Ben jij klaar voor een gratis kennismakingsgesprek?

Twijfel je nog of heb je vragen? Laten we dan eerst vrijblijvend kennismaken.
In een gesprek van 45 minuten leren we elkaar beter kennen én we verkennen alvast je coachvraag en je wensen.

Als jij je gegevens invult, neem ik binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.