Gek word je ervan

van het piekeren en malen. Alles loopt door elkaar in je hoofd. Je moet zoveel van jezelf, je holt maar door. En ondertussen vraag je je af of je het wel goed genoeg doet, of jíj wel goed genoeg bent. Dus zeg je vaak ‘ja’, om niemand teleur te stellen. Het zorgen doe je vooral voor anderen, je vergeet jezelf.

Leven in het hier en nu, focus houden, keuzes maken of genieten van het moment? Dat lukt je echt niet.

Iedereen heeft het bijzondere vermogen zich te ontwikkelen. Vanuit jouw eigen kracht en vertrouwen in jezelf.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, het lukt ook niet altijd.

Na onze sessie van een uur weet jij wat je te doen hebt om zelf weer de regie over je leven te pakken. Ik ben niet van de oppervlakkige oplossingen.  Samen onderzoeken we waar je diepere vraag ligt. Zodat je inzicht krijgt in wat je nodig hebt om voor jezelf te zorgen.

Ilse Muller

Herken jij dit?


Dan kun jij mijn hulp goed gebruiken. Gaan we samen aan de slag met jouw diepe wensen en verlangens?

Het beste moment om te ontspannen, is als je daar geen tijd voor hebt

– Ilse Muller

Dit mag je verwachten

En wat heb ik jou te bieden?

Ik heb een sterke intuïtie die ik tijdens ons gesprek gebruik om te zien waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou belangrijk is.
 
Ik ben ervaringsdeskundige én opgeleid als stress- en burn-out coach. Als geen ander weet ik hoe je je voelt als je altijd aan het hollen bent. Als je in je hoofd dingen blijft doen die je moet van jezelf, terwijl je geen hebt idee wat er speelt in je lijf. Zo’n gevoel van totaal uit balans zijn.
 
Jou weer in contact brengen met jezelf. Met wat jij wil vanuit je hart. Waardoor je meer focus krijgt en keuzes maakt die bij jou horen.
 

Tijdens onze gesprekken bepaal jij waar het over gaat, ik volg jouw behoefte. We houden natuurlijk wel jouw doel in de gaten. Ik gebruik beproefde methodieken en stel vragen hebben altijd betrekking op één van de vijf aspecten: je hoofd, lichaam, emoties, gedrag of je zijn.

 

Ilse Muller-4655-min
5/5

Isabelle

“Voor mij voelen de gesprekken erg fijn, open en toegankelijk. Ik voelde me vooral gehoord, niet beoordeeld en vrij om mijn gedachten te delen. Professioneel en vriendelijk. Ik voel me op mijn gemak tijdens het praten met jou. Het doet mij goed dat de optie open staat om te praten over vanalles/alles. Dit geeft mij een vrij gevoel om te delen. Het begint me duidelijk te worden dat veel dingen samenhangen. Voor mij voelde het in het begin allemaal zeer losstaand. Het wordt nu wordt langzaam duidelijk dat de verschillende dingen samenhangen. Dit geeft mij meer inzicht in mezelf.”

Via je werkgever of bedrijfsarts/arbodienst

Heb jij via jouw bedrijf een individueel keuzebudget? Dan kun je dat inzetten voor dit traject.

Soms kan het nodig zijn om preventief naar de bedrijfsarts te gaan: bij een dreigende burn-out, langdurig ziekteverzuim of het bevorderen van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dit doe je in overleg met je leidinggevende. Het kan zijn dat jouw bedrijfsarts zegt dat je een coach nodig hebt. Dan neemt jouw werkgever de kosten van jouw coachtraject op zich. 

Als je hulp nodig hebt bij een gesprek, dan praat ik graag met jou én je leidinggevende of je bedrijfsarts. 

De inhoud van de coachgesprekken blijft vanzelfsprekend tussen ons en is vertrouwelijk.

Ik wil een Gratis kennismakingsgesprek

Voor het kennismakingsgesprek nemen we een uur de tijd. Het is het fijnst om dat live te doen. Als het jou beter uitkomt om te beeldbellen, is dat natuurlijk ook prima. In ons gesprek leren we elkaar kennen, verkennen we jouw vraag en bekijken we wat jouw gewenste resultaat is. Zo kun jij ontdekken of ik de juiste coach voor jou ben.

Praktische informatie

Bedragen zijn inclusief BTW. Ben je ondernemer? Dan mag je de BTW aftrekken.

5/5

Caroline

“Je bent een aangename gesprekspartner, warm, begrijpend en geduldig. Je brengt kalmte in het gesprek, en creert een veilig gevoel waardoor het makkelijk is je open te stellen. Je bent een enorm sterke vrouw, en hebt zelf al veel overwonnen. Deze levenservaring in combinatie met je professionaliteit, maakt jou een coach die anderen echt vooruit kan helpen”

 

Wil je Bewust leven?

Dat kan ik je niet beloven in 60 minuten. Maar wel in mijn traject Bewust leven. We ontdekken samen in 5 sessies welke stappen jij moet zetten om dat te realiseren.

Merk je dat je na de Inzichtsessie meer wil? Dat kan! Dan stroom je door naar het traject Bewust Leven.

Dan is jouw investering nog maar € 473,- in plaats van
€ 600,-. 

Veelgestelde vragen

Tijdens een match call of via de mail of app kun je me alle vragen stellen die je hebt. Voor de zekerheid zet ik hier alvast de vragen op een rij die ik het meest krijg.

De meeste werkgevers betalen dit coachingsprogramma voor hun medewerkers. Zij willen niets liever dan voorkomen dat jij overspannen of met een burn-out thuis zit. Dat kost gemiddeld namelijk € 250 per dag (nog even los van jouw welzijn uiteraard).
Een tweede optie is dat je het betaalt uit jouw individueel keuzebudget. Of je betaalt een deel zelf en een deel wordt door je werkgever vergoed.

Wil je werkgever niet meebetalen? Kijk dan eens eerlijk waar je jouw geld aan uitgeeft. Wat is belangrijk voor je? Door te investeren in jezelf krijg je niet alleen een fijn leven. Je versterkt ook je (mentale) gezondheid en je veekracht en dat is onbetaalbaar.

Wat wij bespreken blijft tussen ons. De inhoud van onze gesprekken is vertrouwelijk en wordt dan ook niet met jouw werkgever of leidinggevende besproken. Als jij of jouw werkgever het prettig vindt, kunnen we uiteraard wel gezamenlijk de doelen van het coachtraject vaststellen.

Ik vind verbinding maken essentieel. Als jij en ik verbonden zijn en vertrouwen voelen, kun jij echt stappen maken. Dan durf je je kwetsbaar op te stellen.

Ik werk heel intuïtief, dus ik volg geen vast programma. Ik voel waar jouw behoefte ligt, dat toets ik bij je en als dat klopt, gaan we met die wens aan de slag. Zo komen we steeds een laagje dieper.

Bovendien houd ik van duidelijk en eerlijk. Hoe confronterend dat soms ook is. Ik ben er om jou een spiegel voor te houden en je te laten inzien wat jou belemmert.

Ik werk met beproefde methoden en technieken. Ook geef ik regelmatig oefeningen en huiswerk. Na elk gesprek reflecteer je op jezelf en wat er gebeurt. Dat doe je door middel van tussentijdse reflectieverslagen, waarop ik dan weer verdiepende vragen en inzichten teruggeef.

Jazeker! Ik ben opgeleid tot professioneel coach. Daarnaast heb ik doorgeleerd om me te specialiseren als stress- en burn-out. Ook heb ik cursussen gedaan over diverse onderwerpen zoals: Karakterstructuren, Perfectionisme, Slapen. Ik heb een supervisor met wie ik regelmatig contact heb om mijn kennis en kunde op peil te houden.

Het liefst voer ik onze gesprekken live. Dus als je in de omgeving van Amsterdam woont, dan kom je naar mijn praktijkruimte of we doen een wandelsessie als dat past bij jouw ontwikkeling en groei. Als we elkaar live zien, kan ik meer fysieke oefeningen met je doen zodat je het echt kan doorvoelen.

Als je ver weg woont doen we onze sessies online met videobeeld. Je ontvangt vooraf een link voor de afspraak. Als je daarop klikt via je laptop/computer of telefoon, start een videoverbinding via de browser. Je hoeft niets te installeren. Het grootste voordeel is dat je geen reistijd hebt. Mijn klanten en ik ervaren een videogesprek net zo persoonlijk als een face-to-face gesprek.

Twijfel je nog of je een videogesprek prettig vindt? We kunnen dan een gratis kennismakingsgesprek plannen via videobellen, zodat je kunt kijken of je dat prettig vindt.

Ja, absoluut! Samen kijken we wat jou het beste uitkomt en dan plannen we dat in. Ik kan me voorstellen dat je er doordeweeks niet genoeg tijd voor hebt. Ik beloof je wel 1 ding….. na het traject bij mij, maak je zonder problemen overdag tijd vrij voor jezelf 🙂

Ben je overtuigd dat ik jou kan helpen?

Vul hier je gegevens in. Ik neem nog dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

60 minuten voor € 127,-

* bedragen zijn inclusief BTW