1-op-1 coachtraject

Je signaleert dat 1 van jouw teamleden ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je medewerker zich niet in balans voelt, meer uit zichzelf wil halen of zich onzeker voelt over bepaalde zaken.

 

Ik begeleid jouw medewerker in een individueel traject. Een traject bestaat meestal uit 6 coachgesprekken, dat hangt mede af van de aard van de vraag.

 

Ik leg de nadruk in mijn trajecten op zelfinzicht, veerkracht, persoonlijk leiderschap, omgaan met belemmerende gedachten en waarden.

De transformatie die je bereikt is:

Ervaringen van anderen

Inhoud individueel coachtraject

intake

We beginnen met een  intakegesprek van 90 minuten om te verkennen wat jouw coachvraag is. Ook formuleren we je doelen zodat je duidelijk hebt naar welk resultaat je werkt.

coachgesprekken

We hebben 5 sessies van 90 minuten, die plannen we ongeveer elke 3 weken. Onze gesprekken zijn bij voorkeur live op een locatie in jouw omgeving. Je krijgt opdrachten om tussentijds thuis mee te oefenen.

Reflectie

Na elke sessie schrijf je jouw eigen reflectieverslag aan de hand van een aantal vragen. Dat verslag mail je naar mij, ik reageer daarop met extra tips en inzichten. Reflecteren helpt om het geleerde te integreren.

contact

Tussen de gesprekken door kan het zijn dat je vastloopt of een inzicht nodig hebt. Je kunt mij altijd een Whatsapp sturen. Dan sparren we wat met elkaar tot je het gevoel hebt dat je weer op de goede weg bent.

online leren

Heel vaak gebruik ik ACT als methodiek in mijn coaching. Je krijgt gratis toegang tot de app van ACT. Daarin stuur ik jou regelmatig oefeningen en inzichten die je ondersteunen tijdens jouw coachtraject.

Terugkomsessie

3 maanden na afloop van ons traject, hebben we nog een gesprek van 90 minuten. Daarin nemen we door hoe je vordert, waar je nog tegenaan loopt en zetten we samen de puntjes op de i. 

Meer over mij

Mensen vragen wel eens: waarom doe jij dit werk? Omdat ik het elke keer weer fantastisch vind om te zien hoe jij tot inzichten komt, groeit en ontwikkelt. Lekkerder in je vel zit, beter presteert op je werk.

Als coach ben ik praktisch, duidelijk en eerlijk. Ik werk intuïtief ik volg jouw wensen en jouw weg. Waarbij ik je oorspronkelijke vraag natuurlijk niet uit het oog verlies en zorg dat de lijn in het traject bewaakt blijft.

Ik houd ervan om dingen met humor te benaderen. Dat kan het zware soms wat lichter maken.

Verbinding maken is voor mij de essentie. Als wij met elkaar verbinden en jij voelt je veilig en vertrouwd, kunnen we bergen verzetten.

Kom je niet bij mij via je leidinggevende?

Vaak wil de werkgever meebetalen aan een coachtraject. Heb jij via jouw bedrijf een individueel keuzebudget? Dan kun je dat inzetten voor dit traject.

 

Soms kan het nodig zijn om preventief naar de bedrijfsarts te gaan: Als je tegen een burn-out aan zit en je niet wil uitvallen. Het kan zijn dat jouw bedrijfsarts zegt dat je een coach nodig hebt. Dan neemt jouw werkgever de kosten van jouw coachtraject op zich. Of misschien wil jouw leidinggevende stimuleren dat je lekker in je vel zit op je werk en wil daarom de kosten betalen.

 

Als je hulp nodig hebt bij een gesprek, dan praat ik graag met jou én je leidinggevende of je bedrijfsarts. De inhoud van de coachgesprekken blijft vanzelfsprekend tussen ons en is vertrouwelijk.