Yes, jij wil een gratis coachgesprek

Het lijkt je heerlijk als je diep van binnen rust voelt. Niet meer zo gejaagd en gestrest. Dan doe je dingen met echte aandacht en voel je je weer in contact met jezelf. Zodat je je niet meer door de waan van de dag laat leiden, maar keuzes maakt die bij jou passen.

Je werkelijkheid ziet er waarschijnlijk anders uit.

Speciaal voor jou bied ik een gratis 1 : 1 gesprek aan. Samen onderzoeken we wat jij graag wil en hoe je jouw verlangens kan waarmaken in je leven. 

Soms voel het allemaal teveel

Herken je dat gevoel dat het lijkt alsof je alleen maar aan het doorhollen bent. Zonder echt stil te staan bij jezelf, of bij jouw gevoel of wensen. Je voelt je moe, je merkt dat je dingen vergeet en je piekert vaak. Je hoofd zit vol en het voelt zo onrustig en gejaagd.

Ik herken het zo! Zelf heb ik jaren geleefd zonder echt te genieten van het moment. Ik moest veel van mezelf, ik wilde het goed doen en ik stond eigenlijk altijd aan.

Heb jij dat ook wel eens? Dan weet ik zeker dat ik jou kan helpen!

 

ik nodig je uit

Daarom nodig ik je graag uit om je aan te melden voor dit gratis gesprek. In dat gesprek duiken we samen in wat jou tegenhoudt om goed voor jezelf te zorgen. We onderzoeken waar je naar verlangt en wat je graag anders wil doen.

Ik beloof dat je je in 1 gesprek al geholpen voelt! Je krijgt praktische tips en inzichten in jezelf waar je mee verder kunt.

teacup-2324842_1920 kopie

Wat mag je verwachten?

Het hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke situatie. We focussen op wat jij nodig hebt. Wel mag je ervan uitgaan dat je in ieder geval dit meeneemt na het gesprek:

5/5

Isabelle

“Voor mij voelen de gesprekken erg fijn, open en toegankelijk. Ik voelde me vooral gehoord, niet beoordeeld en vrij om mijn gedachten te delen. Professioneel en vriendelijk. Ik voel me op mijn gemak tijdens het praten met jou. Het doet mij goed dat de optie open staat om te praten over vanalles/alles. Dit geeft mij een vrij gevoel om te delen. Het begint me duidelijk te worden dat veel dingen samenhangen. Voor mij voelde het in het begin allemaal zeer losstaand. Het wordt nu wordt langzaam duidelijk dat de verschillende dingen samenhangen. Dit geeft mij meer inzicht in mezelf.”

Ja, Ik wil dit ervaren!

Wat fijn dat ik jou binnenkort zal ontmoeten! Vul hiernaast jouw gegevens in en ik neem binnen 24 uur contact met jou op!