Yes, een gratis coach gesprek

Je wil van die gejaagdheid af. Van dat stemmetje in je hoofd wat je vertelt wat je moet doen en voelen. Je wil luisteren naar jezelf en wat jíj nodig hebt, leren om je eigen grenzen aan te geven…..

Maar het lukt je niet in je uppie.

Daarom bied ik je een gratis 1 : 1 gesprek aan. Samen onderzoeken we in 60 minuten wat jij graag wil en wat je daarvoor hebt te doen.

Soms voel het allemaal teveel

Herken je dat gevoel dat het lijkt alsof je alleen maar aan het doorhollen bent. Zonder echt stil te staan bij jezelf, of bij jouw gevoel of wensen. 

Je bent zo streng en hard voor jezelf….

Je vindt dat je het niet goed genoeg doet. Je voelt je schuldig.

En ook in je lichaam en je hoofd merk je van alles: moe, onrustig en gejaagd, vergeetachtig, je piekert vaak. Je hoofd zit al vol als je opstaat.

Heb jij dat ook wel eens? Dan weet ik zeker dat ik jou kan helpen!

 

Ik nodig je uit

Daarom nodig ik je graag uit om je aan te melden voor dit gratis gesprek van 60 minuten. 

In dat gesprek kijken we wat jou tegenhoudt om goed voor jezelf te zorgen. We onderzoeken waar je naar verlangt en wat je graag anders wil doen.

Ik beloof dat je je in 1 gesprek al geholpen voelt! Je krijgt praktische tips en inzichten in jezelf waar je mee verder kunt.

Ilse Muller-4637-min
Wat mag je verwachten?

Het hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke situatie. We focussen op wat jij nodig hebt. Wel mag je ervan uitgaan dat je in ieder geval dit meeneemt na het gesprek:

5/5

Isabelle

“Voor mij voelen de gesprekken erg fijn, open en toegankelijk. Ik voelde me vooral gehoord, niet beoordeeld en vrij om mijn gedachten te delen. Professioneel en vriendelijk. Ik voel me op mijn gemak tijdens het praten met jou. Het doet mij goed dat de optie open staat om te praten over vanalles/alles. Dit geeft mij een vrij gevoel om te delen. Het begint me duidelijk te worden dat veel dingen samenhangen. Voor mij voelde het in het begin allemaal zeer losstaand. Het wordt nu wordt langzaam duidelijk dat de verschillende dingen samenhangen. Dit geeft mij meer inzicht in mezelf.”
Ja, ik wil een gratis gesprek

Ik verheug me erop om jou binnenkort te ontmoeten! We doen het gesprek van 60 minuten online of live in Amsterdam, wat jij fijn vindt. 

Vul hiernaast jouw gegevens in en ik neem binnen 24 uur contact met jou op.