Inzicht sessie

Je hebt de lat hoog liggen, je houdt veel ballen in de lucht. Je lijf schreeuwt stop, maar toch ga je door. Je moet zoveel en je wil het graag goed doen.

Gek hoe je soms gewoon maar doorleeft, zonder er echt bij stil te staan.

Je weet dat je aan 1,5 uur niet genoeg hebt, maar je wil eerst eens een kijkje in de keuken nemen. Daarvoor is deze Inzicht sessie bedoeld. Ik help jou in die eerste sessie al met inzichten en leer je hoe het ook anders kan.

1-op-1 traject Bewust leven

In het 1-op1 traject Bewust leven ontdek je wat je tegenhoudt om beter voor jezelf te zorgen. Welke gedachten spoken door je hoofd, die je zo moe maken? Mis je focus en keuzes maken?

Je bent er nu echt klaar voor om te kiezen voor jezelf. Om de regie te pakken en je eigen pad te bewandelen. Weer in contact met jezelf en zonder schuldgevoel rustig aan doen.

Zodat je lekker kunt genieten van je leven en meer in het hier en nu kunt zijn.

Stress en burn-out preventie voor bedrijven

Je hardwerkende, gewaardeerde medewerker doet alles voor het bedrijf. Werkt ’s avonds, haalt de deadlines, is altijd bereid nog wat extra te doen. En zonder dat jij het doorhebt, brandt die medewerker helemaal op. Hij is maanden uit de roulatie. Met alle gevolgen voor de rest van je team. Wil jij dit voorkomen? Lees dan vooral verder!