Hier kun je betalen

Wat super dat je instapt! Je mag jezelf een groot compliment geven dat je deze stap naar meer zelfzorg zet. Ik begeleid naar je meer regie op je leven. Zodat je bewuster leeft, dichterbij je gevoel. 

Review

Voor mij voelen de gesprekken erg fijn, open en toegankelijk. Ik voelde me vooral gehoord, niet beoordeeld en vrij om mijn gedachten te delen. Professioneel en vriendelijk. Ik voel me op mijn gemak tijdens het praten met jou. Het doet mij goed dat de optie open staat om te praten over vanalles/alles. Dit geeft mij een vrij gevoel om te delen. Het begint me duidelijk te worden dat veel dingen samenhangen. Voor mij voelde het in het begin allemaal zeer losstaand. Het wordt nu wordt langzaam duidelijk dat de verschillende dingen samenhangen. Dit geeft mij meer inzicht in mezelf -Isabella

Jouw product

Traject bewust leven
Eenmalige betaling
600.00
Traject bewuster leven
3 Termijnen
200.00

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Traject bewust leven  × 1 600.00
Subtotaal 600.00
Totaal 600.00 (inclusief 104.13 21% BTW)

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.