Hier kun je betalen

Wat supergoed dat je instapt in het 3 maanden traject om je stress te verminderen.
Je mag jezelf een groot compliment geven dat je kiest voor meer zelfzorg!

Review

Voor mij voelen de gesprekken erg fijn, open en toegankelijk. Ik voelde me vooral gehoord, niet beoordeeld en vrij om mijn gedachten te delen. Professioneel en vriendelijk. Ik voel me op mijn gemak tijdens het praten met jou. Het doet mij goed dat de optie open staat om te praten over vanalles/alles. Dit geeft mij een vrij gevoel om te delen. Het begint me duidelijk te worden dat veel dingen samenhangen. Voor mij voelde het in het begin allemaal zeer losstaand. Het wordt nu wordt langzaam duidelijk dat de verschillende dingen samenhangen. Dit geeft mij meer inzicht in mezelf -Isabella

Jouw product

3 maanden coachtraject
Eenmalige betaling
675.00
3 maanden coachtraject
3 Termijnen
225.00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
3 maanden coachtraject - met korting  × 1 675.00
Subtotaal 675.00
Totaal 675.00 (inclusief 117.15 21% BTW)

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.