in 5 sessies kun je grote stappen maken

Herken jij jezelf in vier of meer uitspraken die hieronder staan? Dan weet je ook dat het tijd is om in actie te komen en jezelf op 1 te zetten.

"Stress is niet het probleem, maar een gebrek aan herstel"

– Ilse Muller

Je probeert van alles maar niks werkt echt

glazenoptafel

Je hebt al veel geprobeerd, maar niks lijkt echt te helpen. Je doet meditatie, yoga en je schrijft positieve affirmaties op.

Het helpt wel even, maar na een week vergeet je de oefeningen en ben je weer terug bij af.

Je blijft je zo gejaagd en gehaast voelen.

Als je ’s morgens opstaat, sta je gelijk aan. Je gedachten gaan maar door en je kan moeilijk ontspannen.

Je weet dat het eigenlijk teveel is, dat het zo niet goed gaat.

De waan van alledag beheerst je leven en tijd voelt als je grootste vijand.

Je gaat over je grenzen, je houdt teveel rekening met anderen. En te weinig met jezelf.

Zorgen voor jezelf voelt egoïstisch. Je wilt graag klaarstaan en zorgen. Je wil niemand teleurstellen. 

Maar dit gaat zo niet meer. Je voelt dat je het niet zo lang meer kan volhouden op deze manier.

Je zoekt een blijvende oplossing, niet eentje die je maar kort helpt.

Je weet dat er iets moet veranderen....

Om voor onszelf te zorgen, geven we veel geld uit: de kapper, een lekker etentje, een weekendje weg, een dagje sauna. Dingen die we doen voor ons lichaam, onze relatie, de gezelligheid. En dat is ook heerlijk!

Toch geven we dat geld niet zo snel uit aan onze mentale zorg. Terwijl je juist zo graag weer dichtbij jezelf wil komen, zodat je de kwaliteit van je leven kan verbeteren en meer kunt genieten. En belangrijk om te weten: Veel werkgevers willen zo’n traject voor jou betalen!

Ben jij bereid te investeren in jezelf?

Ik ben niet van de simpele oplossingen. Mijn werkwijze is duurzaam en blijvend. We gaan samen de diepte in om te ontdekken wat je tegenhoudt om écht voor jezelf te zorgen. Om zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen.

Mijn specialisatie is het voorkomen van stress en/of burn-out.

Jarenlang heb ik echt teveel stress gehad. Het sluipt erin, langzaam maar zeker gaat het steeds iets minder goed.
 
Ik legde de lat sky high, zorgde vooral voor anderen en nauwelijks voor mezelf. Ik MOEST zoveel, ’s avonds kon ik alleen nog een beetje Netflixen.
 
Toen het echt te laat was, kreeg ik goeie hulp. Dat heeft mij zo geholpen. Ik heb geleerd dat ik niet alles onder controle hoef te houden.  En nu leef ik mijn leven, het leven dat ik zelf kies met mijn hele hart.
 

Als ik het kan, kan jij het ook!
Het beste moment om te ontspannen, is als je daar geen tijd voor hebt.


5/5
“Je bent een aangename gesprekspartner, warm, begrijpend en geduldig. Je brengt kalmte in het gesprek, en creëert een veilig gevoel waardoor het makkelijk is je open te stellen. Je bent een enorm sterke vrouw, en hebt zelf al veel overwonnen. Deze levenservaring in combinatie met je professionaliteit, maakt jou een coach die anderen echt vooruit kan helpen”

Caroline

Vaak wil de werkgever betalen

Heb jij via jouw bedrijf een individueel keuzebudget? Dan kun je dat inzetten voor dit traject.

Soms kan het nodig zijn om preventief naar de bedrijfsarts te gaan: bij een dreigende burn-out, langdurig ziekteverzuim of het bevorderen van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dit doe je in overleg met je leidinggevende. Het kan zijn dat jouw bedrijfsarts zegt dat je een coach nodig hebt. Dan neemt jouw werkgever de kosten van jouw coachtraject op zich.

Als je hulp nodig hebt bij een gesprek, dan praat ik graag met jou én je leidinggevende of je bedrijfsarts.

De inhoud van de coachgesprekken blijft vanzelfsprekend tussen ons en is vertrouwelijk.

Waarom dit traject precies is wat je nodig hebt

Hoe ziet het traject eruit?

Ilse Muller-4504-min

Deze investering in jezelf is € 600-.  Je mag het ook in 3 termijnen van € 200,- betalen.

ik wil Bewust leven

Vind je een heel traject in 1x nog spannend? Boek dan eerst een losse Inzicht sessie. Als we besluiten om samen verder te gaan, halen we dat uiteraard van de prijs af en betaal je nog slechts: € 473,-.

Het traject Bewust leven is € 600,-.
Je mag het ook in 3 termijnen van € 200,-betalen.

Bedragen zijn inclusief BTW. Ben je ondernemer? Dan is de BTW aftrekbaar.

Veelgestelde vragen

Tijdens een kennismakingsgesprek of de intake beantwoord ik al jouw vragen over dit programma. Hieronder lees je alvast de meeste gestelde vragen en antwoorden.

De meeste werkgevers betalen dit coachingsprogramma voor hun medewerkers. Zij willen niets liever dan voorkomen dat jij overspannen of met een burn-out thuis zit. Dat kost gemiddeld namelijk € 250 per dag (nog even los van jouw welzijn uiteraard).
Een tweede optie is dat je het betaalt uit jouw individueel keuzebudget. Of je betaalt een deel zelf en een deel wordt door je werkgever vergoed.

Wil je werkgever niet meebetalen? Kijk dan eens eerlijk waar je jouw geld aan uitgeeft. Wat is belangrijk voor je? Door te investeren in jezelf krijg je niet alleen een fijn leven. Je versterkt ook je (mentale) gezondheid en je veekracht en dat is onbetaalbaar.

Wat wij bespreken blijft tussen ons. De inhoud van onze gesprekken is vertrouwelijk en wordt dan ook niet met jouw werkgever of leidinggevende besproken. Als jij of jouw werkgever het prettig vindt, kunnen we uiteraard wel gezamenlijk de doelen van het coachtraject vaststellen.

Ik vind verbinding maken essentieel. Als jij en ik verbonden zijn en vertrouwen voelen, kun jij echt stappen maken. Dan durf je je kwetsbaar op te stellen.

Ik werk heel intuïtief, dus ik volg geen vast programma. Ik voel waar jouw behoefte ligt, dat toets ik bij je en als dat klopt, gaan we met die wens aan de slag. Zo komen we steeds een laagje dieper.

Bovendien houd ik van duidelijk en eerlijk. Hoe confronterend dat soms ook is. Ik ben er om jou een spiegel voor te houden en je te laten inzien wat jou belemmert.

Ik werk met beproefde methoden en technieken. Ook geef ik regelmatig oefeningen en huiswerk. Na elk gesprek reflecteer je op jezelf en wat er gebeurt. Dat doe je door middel van tussentijdse reflectieverslagen, waarop ik dan weer verdiepende vragen en inzichten teruggeef.

Jazeker! Ik ben opgeleid tot professioneel coach. Daarnaast heb ik doorgeleerd om me te specialiseren als stress- en burn-out. Ook heb ik cursussen gedaan over diverse onderwerpen zoals: Karakterstructuren, Perfectionisme, Slapen. Ik heb een supervisor met wie ik regelmatig contact heb om mijn kennis en kunde op peil te houden.

Het liefst voer ik onze gesprekken live. Dus als je in de omgeving van Amsterdam woont, dan kom je naar mijn praktijkruimte of we doen een wandelsessie als dat past bij jouw ontwikkeling en groei. Als we elkaar live zien, kan ik meer fysieke oefeningen met je doen zodat je het echt kan doorvoelen.

Als je ver weg woont doen we onze sessies online met videobeeld. Je ontvangt vooraf een link voor de afspraak. Als je daarop klikt via je laptop/computer of telefoon, start een videoverbinding via de browser. Je hoeft niets te installeren. Het grootste voordeel is dat je geen reistijd hebt. Mijn klanten en ik ervaren een videogesprek net zo persoonlijk als een face-to-face gesprek.

Twijfel je nog of je een videogesprek prettig vindt? We kunnen dan een gratis kennismakingsgesprek plannen via videobellen, zodat je kunt kijken of je dat prettig vindt.

Ja, absoluut! Samen kijken we wat jou het beste uitkomt en dan plannen we dat in. Ik kan me voorstellen dat je er doordeweeks niet genoeg tijd voor hebt. Ik beloof je wel 1 ding….. na het traject bij mij, maak je zonder problemen overdag tijd vrij voor jezelf 🙂

ik wil graag eerst een kennismakingsgesprek

Voor het kennismakingsgesprek nemen we een uur de tijd. Het is het fijnst om dat live te doen. Als het jou beter uitkomt om te beeldbellen, is dat natuurlijk ook prima. In ons gesprek leren we elkaar kennen, verkennen we jouw vraag en bekijken we wat jouw gewenste resultaat is. Zo kun jij ontdekken of ik de juiste coach voor jou ben.