Elke verandering begint bij bewustwording

In 3 maanden help ik je om je stress te verminderen.

Of je minder stress wil, meer zelfvertrouwen, minder negatieve gedachten…. Wat jij ook wil veranderen en welke doelen je wil bereiken: het begint altijd bij bewust worden. Ik help je bewust te worden van de gedachten en overtuigingen die je tegenhouden om je doelen te bereiken. Jouw beren op de weg. 

Bewustwording is 1 van de 3 unieke pijlers in mijn traject

Een coachtraject is superpersoonlijk. Als het bij je past en je voelt je veilig, pas dan kun je echt stappen maken. Daarom is het zo belangrijk dat het klikt tussen ons. Boek gerust een gratis intakegesprek om dat uit te zoeken. 

Dit traject past bij jou, als je:
Dit ga je ervaren:
Omdat je:
Zo ziet het traject eruit

Gratis intake

We beginnen met een gratis intakegesprek van 60 minuten. In dit gesprek verkennen we wat jij wil bereiken en stel je jouw doelen vast.

coachsessies

We hebben 5 sessies van 90 minuten, die plannen we elke 2 á 3 weken. Onze sessies zijn online of live in mijn praktijkruimte in Amsterdam.

Ondersteuning

Elke maandag hebben we kort contact om te bespreken of je vragen hebt of extra hulp wil. 
Tussendoor kun je mij altijd via whatsapp bereiken. 

Reflectie

Na elke sessie schrijf je jouw eigen reflectieverslag aan de hand van een aantal vragen. Dat verslag mail je naar mij, ik reageer daarop met extra tips en inzichten.

oefeningen

Je krijgt opdrachten om thuis mee te oefenen. Deze oefeningen en technieken stuur ik per mail naar je toe. Zo kun je ze in de toekomst altijd gebruiken.

Bonus: Ademen

Rustig ademhalen is essentieel als je je gejaagdheid wil loslaten. Je ontvangt gratis: “Adem Jezelf Gezond”. Intense  ademhalingsoefeningen die je elke dag kunt gebruiken. 

Ervaringen van anderen
Kosten
€ 750,- inclusief BTW  

Betaling in 3 termijnen is mogelijk.
Vaak wil de werkgever meebetalen.  

Wat is inbegrepen in de prijs?

En wie ben ik?

Ik ben Ilse, moeder van 3 kinderen, gescheiden, inmiddels weer gelukkig in de liefde en een ervaringsdeskundige als het gaat om stress en burn-out…..

Ik vind het geweldig om mensen te laten groeien en ontwikkelen. Als leidinggevende heb ik dat vele jaren het leukste aan mijn werk gevonden. Door mijn burn-out ben ik me gaan verdiepen in stress. En nu ben ik een trotse lifebalance- & stresscoach.

Als coach ben ik praktisch, duidelijk en eerlijk. Tegelijk ben ik heel intuïtief, ik volg jouw wensen en jouw weg. Waarbij we je oorspronkelijke doelen niet uit het oog verliezen. Bovendien mag ik er graag een beetje humor ingooien.

Verbinding maken is voor mij de essentie. Als wij met elkaar verbinden en jij voelt je veilig en vertrouwd, kunnen we echt op diepere lagen aan de slag.,

Vaak wil de werkgever betalen

Heb jij via jouw bedrijf een individueel keuzebudget? Dan kun je dat inzetten voor dit traject.

Soms kan het nodig zijn om preventief naar de bedrijfsarts te gaan: Als je tegen een burn-out aan zit en je niet wil uitvallen. Het kan zijn dat jouw bedrijfsarts zegt dat je een coach nodig hebt. Dan neemt jouw werkgever de kosten van jouw coachtraject op zich. Of misschien wil jouw leidinggevende stimuleren dat je lekker in je vel zit op je werk en wil daarom de kosten betalen.

Als je hulp nodig hebt bij een gesprek, dan praat ik graag met jou én je leidinggevende of je bedrijfsarts.

De inhoud van de coachgesprekken blijft vanzelfsprekend tussen ons en is vertrouwelijk.

Ja, ik heb dit nodig

Wat goed dat je wil instappen! Laten we eerst kennismaken. In 60 minuten kijken we of het klikt tussen ons. We onderzoeken wat jouw coachvraag is en wat jouw doelen zijn. Zo kunnen we een vliegende start maken als we beginnen met het traject. Je kunt je gegevens achterlaten, ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!

Veelgestelde vragen

Tijdens een kennismakingsgesprek of de intake beantwoord ik al jouw vragen over dit programma. Hieronder lees je alvast de meeste gestelde vragen en antwoorden.

De meeste werkgevers betalen dit coachingsprogramma voor hun medewerkers. Zij willen niets liever dan voorkomen dat jij overspannen of met een burn-out thuis zit. Dat kost gemiddeld namelijk € 250 per dag (nog even los van jouw welzijn uiteraard).
Een tweede optie is dat je het betaalt uit jouw individueel keuzebudget. Of je betaalt een deel zelf en een deel wordt door je werkgever vergoed.

Wil je werkgever niet meebetalen? Kijk dan eens eerlijk waar je jouw geld aan uitgeeft. Wat is belangrijk voor je? Door te investeren in jezelf krijg je niet alleen een fijn leven. Je versterkt ook je (mentale) gezondheid en je veekracht en dat is onbetaalbaar.

Wat wij bespreken blijft tussen ons. De inhoud van onze gesprekken is vertrouwelijk en wordt dan ook niet met jouw werkgever of leidinggevende besproken. Als jij of jouw werkgever het prettig vindt, kunnen we uiteraard wel gezamenlijk de doelen van het coachtraject vaststellen.

Ik vind verbinding maken essentieel. Als jij en ik verbonden zijn en vertrouwen voelen, kun jij echt stappen maken. Dan durf je je kwetsbaar op te stellen.

Ik werk heel intuïtief, dus ik volg geen vast programma. Ik voel waar jouw behoefte ligt, dat toets ik bij je en als dat klopt, gaan we met die wens aan de slag. Zo komen we steeds een laagje dieper.

Bovendien houd ik van duidelijk en eerlijk. Hoe confronterend dat soms ook is. Ik ben er om jou een spiegel voor te houden en je te laten inzien wat jou belemmert.

Ik werk met beproefde methoden en technieken. Ook geef ik regelmatig oefeningen en huiswerk. Na elk gesprek reflecteer je op jezelf en wat er gebeurt. Dat doe je door middel van tussentijdse reflectieverslagen, waarop ik dan weer verdiepende vragen en inzichten teruggeef.

Jazeker! Ik ben opgeleid tot professioneel coach. Daarnaast heb ik doorgeleerd om me te specialiseren als stress- en burn-out. Ook heb ik cursussen gedaan over diverse onderwerpen zoals: Karakterstructuren, Perfectionisme, Slapen. Ik heb een supervisor met wie ik regelmatig contact heb om mijn kennis en kunde op peil te houden.

Het liefst voer ik onze gesprekken live. Dus als je in de omgeving van Amsterdam woont, dan kom je naar mijn praktijkruimte of we doen een wandelsessie als dat past bij jouw ontwikkeling en groei. Als we elkaar live zien, kan ik meer fysieke oefeningen met je doen zodat je het echt kan doorvoelen.

Als je ver weg woont doen we onze sessies online met videobeeld. Je ontvangt vooraf een link voor de afspraak. Als je daarop klikt via je laptop/computer of telefoon, start een videoverbinding via de browser. Je hoeft niets te installeren. Het grootste voordeel is dat je geen reistijd hebt. Mijn klanten en ik ervaren een videogesprek net zo persoonlijk als een face-to-face gesprek.

Twijfel je nog of je een videogesprek prettig vindt? We kunnen dan een gratis kennismakingsgesprek plannen via videobellen, zodat je kunt kijken of je dat prettig vindt.

Ja, absoluut! Samen kijken we wat jou het beste uitkomt en dan plannen we dat in. Ik kan me voorstellen dat je er doordeweeks niet genoeg tijd voor hebt. Ik beloof je wel 1 ding….. na het traject bij mij, maak je zonder problemen overdag tijd vrij voor jezelf 🙂