Hier kun je betalen

Hai, ik ben Ilse, lifebalance en stress coach en ik help jou je stress te verminderen en burn-out te voorkomen. 
Wat ontzettend goed dat je nu stopt met ploeteren en  deze stap zet naar een gezonder en gelukkiger leven.

Review

Voor mij voelen de gesprekken erg fijn, open en toegankelijk. Ik voelde me vooral gehoord, niet beoordeeld en vrij om mijn gedachten te delen. Professioneel en vriendelijk. Ik voel me op mijn gemak tijdens het praten met jou. Het doet mij goed dat de optie open staat om te praten over vanalles/alles. Dit geeft mij een vrij gevoel om te delen. Het begint me duidelijk te worden dat veel dingen samenhangen. Voor mij voelde het in het begin allemaal zeer losstaand. Het wordt nu wordt langzaam duidelijk dat de verschillende dingen samenhangen. Dit geeft mij meer inzicht in mezelf -Isabella

Jouw product

3 maanden coachtraject
Eenmalige betaling
750.00
3 maanden coachtraject
3 Termijnen
250.00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
3 maanden coachtraject  × 1 750.00
Subtotaal 750.00
Totaal 750.00 (inclusief 130.17 21% BTW)

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.